Αστέρας Τρίπολης: Επίσημα κιτρινομπλέ ο Λύρατζης!

Βασίλης Μπαλατσός
Λύρατζης

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ολοκλήρωση του δανεισμού του Λευτέρη Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Και με τη «βούλα» κιτρινομπλέ ο Λευτέρης Λύρατζης! Στο Gazzetta διαβάσατε πως ο Έλληνας δεξιός μπακ είχε ήδη υπογράψει τον δανεισμό του στον Αστέρα Τρίπολης από τον ΠΑΟΚ και πλέον έχουμε τις ανακοινώσεις. Οι Αρκάδες απέκτησαν τον 23χρονο αμυντικό με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν και εν συνεχεία θα κάνουν προσπάθεια να τον «δέσουν» στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο 'Ελληνας αμυντικός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές, ενώ έχει και μία συμμετοχή με την ανδρών. Με την πρώτη ομάδα των Θεσσαλονικιών μετράει 64 συμμετοχές με 1 γκολ και δυο ασίστ, ενώ τη σεζόν 2019-20 πήγε δανεικός στον Βόλο, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 27 ματς και σκόραρε μια φορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Λύρατζης γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2000 στην Καβάλα και αγωνίζεται ως αμυντικός. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας των Ανδρών, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές ομάδες της χώρας μας, Εθνική Παίδων (Κ17 - 14 συμμετοχές - 1 γκολ), Εθνική Νέων (Κ19 - 21 συμμετοχές) και Εθνική Ελπίδων (Κ21 - 11 συμμετοχές).

Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη Λύρατζη στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΠΑΟΚ 65-1

Βόλος Ν.Π.Σ. 27-1».

Ο Λύρατζης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα και ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ. Ευχαριστώ τον σύλλογο και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και για την ευκαιρία που μου δίνουν. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ να πετύχει τους στόχους της, που είναι η είσοδος στα play offs του φετινού πρωταθλήματος κι εγώ προσωπικά να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά και αφοσίωση στην ομάδα μου».

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ με λιτή ανακοίνωσε ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Λευτέρη Λύρατζη στον Αστέρα Τρίπολης μέχρι το τέλος της σεζόν 2023-24. Λευτέρη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Τρίπολη!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα