ΟΦΗ: Επίσκεψη στο Δημοτικό σχολείο Αγ. Μύρωνα

ΟΦΗ: Επίσκεψη στο Δημοτικό σχολείο Αγ. Μύρωνα

Newsroom
ελλαδα

bet365

Μία όμορφη κίνηση έκανε ο ΟΦΗ καθώς ο Πραξιτέλης Βούρος και ο Γιάννης Αποστολάκης επισκέφτηκαν το Δημοτικό σχολείο Αγ. Μύρωνα και μοίρασαν χαμόγελα στα παιδιά.

Ο ΟΦΗ έχει κάνει ουκ ολίγες όμορφες κινήσεις εκτός αγωνιστικών χώρων και για ακόμη μία φορά, επισκέφτηκε σχολείο στην Κρήτη ώστε να μοιράσει χαμόγελα στα μικρά παιδιά.

Συγκεκριμένα, ο Πραξιτέλης Βούρος και ο Γιάννης Αποστολάκης βρέθηκαν στο Δημοτικό σχολείο Αγ. Μύρωνα όπου έπαιξαν με τα παιδιά, μοίρασαν αυτόγραφα, έβγαλαν φωτογραφίες και μοίρασαν ένα βραχιολάκι.

Αναλυτικά: «Πραξιτέλης Βούρος και Γιάννης Αποστολάκης βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (18/1) στο Δημοτικό σχολείο Αγ. Μύρωνα και αφού πρώτα απάντησαν στις ερωτήσεις των μικρών παιδιών στη συνέχεια έπαιξαν ποδόσφαιρο και μοίρασαν αυτόγραφα αλλά και ένα βραχιολάκι της ομάδας σε κάθε μαθητή»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα