ΠΑΟΚ: Στην αναμονή για Γιόνι Οτο και Τάισον (vid)

Ο Ισπανός Γιόνι Οττο στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ

bet365

Σε εξέλιξη είναι τα δύο σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ και έχουν να κάνουν με την απόκτηση ενός δεξιού μπακ με το όνομα του Ισπανού Γιόνι Οτο να είναι πάνω στο τραπέζι, όπως και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Με το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου να παραμένει ανοικτό για άλλες δώδεκα ημέρες στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις και τις επαφές για την απόκτηση ενός δεξί μπακ, με την παραχώρηση του Λευτέρη Λύρατζη ως δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης να «δείχνει» ότι μέχρι το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν προχωρήσει στην ενίσχυση τους στην συγκεκριμένη θέση.

Από τη Μικράς Ασίας το προηγούμενο διάστημα έβγαινε προς τα έξω το όνομα του Βαλεντίν Ροζιέ, με τον Γάλλο μπακ να καταλήγει στη Νις, παράλληλα όμως ήταν ανοικτές και άλλες υποθέσεις, όπως αυτή του Πορτογάλου Σέντρικ Σοάρες, που κοιτάζει προς Μπεσίκτας, ενώ στο προσκήνιο έχει έρθει και το όνομα του του 29χρονου Ισπανού Γιόνι Ότο.

Ο Ισπανός μπακ, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος τον περασμένο Δεκέμβριο, έχει τεθεί εκτός ομάδας από τη Γουλβς, η οποία απέκτησε τα δικαιώματά του πριν από πέντε χρόνια καταβάλλοντας πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «ασπρόμαυροι» συζητούν με τους «λύκους» την απόκτηση του Γιόνι με τη μορφή δανεισμού, ενώ στο τραπέζι υπάρχει και κουβέντα για την απόκτησή του ως ελεύθερου (το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2025).

Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που αρέσει στους επιτελείς του «Δικεφάλου», αλλά μόνο εύκολη δεν είναι, αν και ο Ισπανός μπακ δείχνει θετικός ως προς το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Ο ΠΑΟΚ τηρεί στάση αναμονής στο θέμα του δεξιού μπακ, την ίδια ώρα που παραμένει ανοικτή η υπόθεση ανανέωσης της συνεργασίας με τον Τάισον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, όπως γράψαμε την ημέρα των 36ων γενεθλίων του, έχει κερδίσει με τις εμφανίσεις του το δικαίωμα να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από θέση ισχύος.

Οι πρώτες επαφές δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα, ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει απόσταση σ’ ότι έχει να κάνει με τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου, με τον 36χρονο, πλέον, Τάισον να αφήνει… μπηχτές και να δείχνει τάσεις επιστροφής στην πολυαγαπημένη του Ιντερνασιονάλ μ’ όσα έγραψε κάτω από την ανάρτηση της βραζιλιάνικης ομάδας ανήμερα των γενεθλίων του.

@Photo credits: instagram.com/jonnyotto19/

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα