Ολυμπιακός: Στην αποστολή κόντρα στον Άρη οι Τσικίνιο και Όρτα

Ολυμπιακός: Στην αποστολή κόντρα στον Άρη οι Τσικίνιο και Όρτα

Δημήτρης Τομαράς
οσφπ

bet365

Μπορεί να μετρούν ώρες στην Ελλάδα, όμως Τσικίνιο και Αντρέ Όρτα θα είναι στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό και ολοκλήρωσε δύο μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο λόγος για τον Τσικίνιο και τον Αντρέ Όρτα, οι οποίοι παρότι μετρούν ώρες στην Ελλάδα ως ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων», θα είναι κανονικά στην αποστολή του Κάρλος Καρβαλιάλ για το παιχνίδι της Κυριακής (21/01) στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη.

Από την άλλη, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί τέθηκε ξανά νοκ-άουτ ενώ με τραυματισμό ταλαιπωρούνται επίσης οι Ομάρ Ρίτσαρντς και Τζάκσον Πορόσο. Ερωτηματικά παραμένουν οι Φραν Ναβάρο και Ζουλιάν Μπιανκόν ενώ καταπονημένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι ο Φορτούνης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα