Αστέρας Τρίπολης: Με Λύρατζη και τρεις σημαντικές απουσίες στη Λεωφόρο

Βασίλης Μπαλατσός
Λύρατζης

bet365

Δυο μέρες μετά την ανακοίνωση του ο Λευτέρης Λύρατζης βρίσκεται στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό. Εκτός αποστολής οι τιμωρημένοι Μιριτέλο - Καστάνιο και ο τραυματίας Παπαδόπουλος.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα, στην οποία βρίσκεται και ο Λευτέρης Λύρατζης, δυο μέρες μετά την ανακοίνωση του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής είναι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος και κορυφαίος γκολτζής των Αρκάδων, Χουάν Μιριτέλο, όπως και ο Πέπε Καστάνιο, καθώς θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής για τη συμπλήρωση καρτών. Νοκ άουτ είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Βόλο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, με τον νεαρό Νίκο Γραμματικάκη να αναμένεται να είναι βασικός τερματοφύλακας στη Λεωφόρο. Θυμίζουμε πως λόγω του τραυματισμού του εκ των αρχηγών των κιτρινομπλέ οι Αρκάδες επανέφεραν τον Αντώνη Τσιφτσή στην Τρίπολη.

Η αποστολή του Αστέρα: Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Ατιένθα, Λύρατζης, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Ζουκάνοβιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

@Photo credits: asterastripolis.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα