«Πράσινος» ο Βίτορ Ούγκο, έρχεται την Κυριακή στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό!

«Πράσινος» ο Βίτορ Ούγκο, έρχεται την Κυριακή στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Ουγκο

bet365

O Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με την Μπαϊα για τον Βίτορ Ούγκο και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έρχεται την Κυριακή στην Αθήνα για να υπογράψει με το Τριφύλλι, προς πανηγυρική επιβεβαίωση των αποκλειστικών ρεπορτάζ του Gazzetta!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται και τυπικά ο Βίτορ Ούγκο, του οποίου την περίπτωση αποκάλυψε το Gazzetta, όπως και το γεγονός πως η υπόθεση απόκτησής του ήταν σε καλό δρόμο.

Το Τριφύλλι συμφώνησε τόσο με την Μπαϊα όσο και με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αναμένεται την Κυριακή στην Αθήνα(13:00) για να περάσει από ιατρικά, να υπογράψει και να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ούγκο βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση, μιας και ακολουθούσε την προετοιμασία της Μπαϊα στο Μάνστεστερ και αναμένεται να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα