Συμβόλαιο επιπέδου Μπερνάρντ και οι... Φίλιπποι στο μεγάλο κόλπο του Παναθηναϊκού με Μαξίμοβιτς

Συμβόλαιο επιπέδου Μπερνάρντ και οι... Φίλιπποι στο μεγάλο κόλπο του Παναθηναϊκού με Μαξίμοβιτς

Νίκος Αθανασίου
Τζούρισιτς και Μαξίμοβιτς

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει στρώσει χρυσάφι στα πόδια του Νεμάνια Μαξίμοβιτς ενώ Φίλιπ Μλαντένοβιτς και Φίλιπ Τζούρισιτς έχουν αναλάβει το... ψηστήρι του διεθνούς μέσου, συμβάλλοντας στην προσπάθεια ολοκλήρωσης μίας τεράστιας μεταγραφής!

Την μία σπουδαία μεταγραφή μετά την άλλη προσπαθεί να κάνει ο Παναθηναϊκός στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, προσθέτοντας στο έμψυχο δυναμικό του ποδοσφαιριστές των οποίων ο πρότερος ποδοσφαιρικός βίος υποδεικνύει σε θεωρητικό επίπεδο, τεράστια ποιοτική ένεση και αναβάθμιση του ρόστερ.

Πρώτα ο Τάσος Μπακασέτας, μετά ο Ούγκο Βίτορ και τώρα στο Τριφύλλι προσπαθούν να αποκτήσουν και το... γλυκό! Τον διεθνή Σέρβο μέσο της Χετάφε, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, με το Gazzetta να αποκαλύπτει το ''πράσινο'' ενδιαφέρον και την προσπάθεια για την απόκτησή του.

Το Τριφύλλι προσπαθεί να ολοκληρώσει μία τεράστια κίνηση, έχοντας ρίξει το βάρος στην συμφωνία με τον παίκτη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ώστε να μπορέσει στην συνέχεια να ικανοποιήσει οικονομικά την Χετάφε και να φέρει άμεσα τον 29χρονο άσο στην Ελλάδα.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει δύο δυνατά ''χαρτιά''. Το πρώτο αφορά το οικονομικό κομμάτι, καθώς οι ετήσιες απολαβές που έχουν προταθεί στον υψηλόσωμο χαφ αγγίζουν αυτές του Μπερνάρντ, ξεπερνώντας τα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Μιλάμε για μία τεράστια οικονομική υπέρβαση, δείγμα της επιθυμίας του συλλόγου να τον ντύσει στα πράσινα.

Από κει και πέρα, στο... κόλπο έχουν μπει και οι δύο Σέρβοι συμπαίκτες και φίλοι του Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό. Οι δύο Φίλιπποι. Ο Τζούρισιτς και ο Μλαντένοβιτς. Αμφότεροι διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μαζί του και έχουν αναλάβει το...ψηστήρι, ώστε ο έμπειρος μέσος να φορέσει την πράσινη φανέλα, προτιμώντας την προοπτική του Παναθηναϊκού.

Οι επόμενες ώρες και ημέρες θα είναι κρίσιμες, ο Παναθηναϊκός έχει καλές πιθανότητες για ακόμη ένα μεγάλο ''μπαμ'', με το οποίο θα ολοκληρώσει έναν Ιανουάριο, στον οποίο... βροντοφώναξε το πόσο θέλει το φετινό πρωτάθλημα!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα