ΑΕΚ: Το μήνυμα συμπαράστασης του Σιντιμπέ στον Μενιάν

Newsroom
Σιντιμπέ

bet365

Με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ συμπαραστάθηκε στον Μάικ Μενιάν ο οποίος δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τους οπαδούς της Ουντινέζε.

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ο Μάικ Μενιάν το βράδυ του Σαββάτου στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Ουντινέζε. Ο Γάλλος τερματοφύλακας των «ροσονέρι» δέχτηκε ρατιστική επίθεση από τους οπαδούς της Ουντινέζε με αποτέλεσμα το παιχνίδι να σταματά για μερικά λεπτά στο 34'.

Ο ακραίος μπακ της ΑΕΚ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, συμπαραστάθηκε στον συμπατριώτη του, στέλνοντας του ένα μήνυμα μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. «Είμαστε μαζί σου», έγραψε χαρακτηριστικά ο έμπειριος μπακ της Ένωσης στην ανάρτηση που έκανε στα social media.

Σιντιμπέ

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αποχώρηση του Μενιάν από το παιχνίδι, ο Στέφανο Πιόλι είχε έναν έντονο διάλογο με τους ανθρώπους της Ουντινέζε, εκφράζοντας του τα παράπονα του για το περιστατικό. Ο εκφωνητής του σταδίου «Friuli» ζήτησε από τους οπαδούς της Ούντινε να σταματήσουν τις ρατσιστικές προσβολές.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα