Ατρόμητος - ΑΕΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Ατρόμητος - ΑΕΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Δημήτρης Βέργος
Ο Πόνσε

bet365

Η ΑΕΚ ξεκινάει με τον Πόνσε στην κορυφή της επίθεσης στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, με τον Τσούμπερ από πίσω του. Βασικός και ο Άμραμπατ στα δεξιά, εκτός με ενοχλήσεις ο Σιντιμπέ.

Φανέλα βασικού δίνει ο Ματίας Αλμέιδα στον Πόνσε, ξεκινώντας τον στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τον Τσούμπερ να κινείται από πίσω του.

Ο Στάνκοβιτς επιστρέφει στην εστία, οι Πήλιος και Ρότα ξεκινάνε στα άκρα της άμυνας, με τον Σιντιμπέ να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων, και τον Κάλενς με τον Βίντα στο κέντρο της αμυντικής γραμμής.

Όπως αναμενόταν οι Γιόνσον και Πινέδα συνθέτουν το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Άμραμπατ να διατηρείται στη δεξιά πλευρά και τον Γκατσίνοβιτς αριστερά.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Αθανασιάδης, Μήτογλου, Ραντόνια, Λαμαράνα, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες, Πισάρο.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα