Παναθηναϊκός: Από το αεροδρόμιο στη Λεωφόρο ο Ούγκο

Παναθηναϊκός: Από το αεροδρόμιο στη Λεωφόρο ο Ούγκο

Newsroom
hugo_eurokinisi.

bet365

Ο Βίκτορ Ούγκο έφτασε σήμερα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και βρίσκεται στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για το ματς του «τριφυλλιού» με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται από σήμερα (21/1) ο Βίκτορ Ούγκο και ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός λογίζεται για παίκτης της ομάδας. «Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν βλέπω την ώρα να βάλω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να γνωρίζω τους νέους μου συμπαίκτες. Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή, τον κ. Παπαδημητρίου και τον Αράο που είναι εδώ αλλά και με άλλους Βραζιλιάνους που ήρθαν Ελλάδα. Μάλιστα, ένας φίλος μου παντρεύτηκε στη χώρα. Θέλω να γράψω ιστορία με αυτή τη μεγάλη ομάδα. Βεβαίως είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρεθώ ξανά με τον Μπακασέτα, κάναμε ωραία πράγματα στην Τουρκία, να κατακτήσουμε τίτλους», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την άφιξή του..

Μάλιστα πήγε από το αεροδρόμιο... κατευθείαν στη Λεωφόρο, καθώς βρίσκεται στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για το ματς του «τριφυλλιού» με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βραζιλιάνος μπαίνει έτσι άμεσα σε «πράσινους» ρυθμούς.
..

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα