Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Με κάσκα στο παιχνίδι ο Λοντίγκιν (vid)

Ο Λοντίγκιν

bet365

Ο Γιούρι Λοντίγκιν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης παίζει με κάσκα στο κεφάλι του μετά τον τραυματισμό που είχε στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό.

Ο άλλοτε διεθνής πορτιέρε του Παναθηναϊκού είχε χτυπήσει στο κεφάλι του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, κάνοντας και ράμματα. Ο ίδιος ο Λοντίγκιν είχε μιλήσει στη ρωσική ιστοσελίδα «Championat» για την αναμέτρηση με τους «Ερυθρόλευκους» και ευρύτερα για το «Τριφύλλι» και τον τραυματισμό του.

Είπε μεταξύ άλλων: «Εγινα καλά. Δεν ζαλιζόμουν, ούτε τίποτα. Ετυχε ο συμπαίκτης μου να με χτυπήσει στο κεφάλι με τον αγκώνα του. Οι γιατροί δεν ήθελαν καθόλου να συνεχίσω το ματς γιατί το κόψιμο ήταν τεράστιο και μετά τον αγώνα έκανα 8-9 ράμματα. Τώρα όμως ευτυχώς νιώθω καλά.

Δεν ήθελαν να επιστρέψω στο γήπεδο. Δεν υπήρχε περίπτωση να κλείσουν το κόψιμο χωρίς να βγει πολύ αίμα. Αλλά μετά έκαναν τα πάντα για μένα με κάποιο είδος συρραπτικού, δεν ξέρω καν πώς λέγεται. Ζήτησα από τους γιατρούς να κάνουν ό,τι ήταν δυνατόν για να συνεχίσω στον αγώνα και συνέχισα».

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν υπήρχαν συνέπειες για την υγεία του μετά την παραπάνω δική του η απόφαση να συνεχίσει: «Οχι. Καθώς σηκώθηκα, ζήτησα ένα λεπτό για να κοιτάξω γύρω μου, στο φως. Να δω αν τα βλέπω διπλά. Ολα όμως ήταν καλά. Σταδιακά ένιωσα καλύτερα, αν και πονούσε το κεφάλι μου».

Απέναντι στον Αστέρα ο Λοντίγκιν εμφανίστηκε με... κάσκα που θύμισε Πέτερ Τσεχ στο κεφάλι του. Και αυτό μετά τον τραυματισμό που είχε στο Κύπελλο (εννιά ράμματα), όταν τον χτύπησε άθελά του ο Βαγιαννίδης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα