Μπακασέτας: «Έπαιξα το τελευταίο μου ματς με την Τράμπζονσπορ, ευχαριστώ για την αγάπη και τον σεβασμό»

Newsroom
Μπακασέτας: «Έπαιξα το τελευταίο μου ματς με την Τράμπζονσπορ, ευχαριστώ για την αγάπη και τον σεβασμό»

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας, λίγο πριν φορέσει τα «πράσινα» του Παναθηναϊκού, είπε το τελευταίο του «ευχαριστώ» στον κόσμο της Τράμπζονσπορ.

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα. Ο Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε στη βαριά ήττα (5-1) της Τράμπζονσπορ από τη Γαλατάσαραϊ και σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι προανήγγειλε την αποχώρησή του από την ομάδα. Αφού είπε το τελευταίο «αντίο» στον κόσμο της μάλιστα, θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της για όλα όσα του έδωσαν κατά την τριετία στην Τραπεζούντα.

«Σήμερα έπαιξα το τελευταίο μου ματς με την Τράμπζονσπορ. Θα ήθελα να πω "αντίο" με καλύτερο τρόπο. Δεν ήθελα να γνωρίσουμε αυτή την ήττα στο ντέρμπι με αυτό το σκορ. Τα πράγματα στη ζωή όμως δεν είναι πάντα όπως τα θες. Ευχαριστώ τους πάντες πάρα πολύ γιατί στην Τραπεζούντα έλαβα αγάπη και σεβασμό», δήλωσε ο Μπακασέτας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα