ΠΑΣ Γιάννινα: Κοντά σε Νάγκι από τη Λαμία

Newsroom
nagi_eurokinsi_

bet365

Ο Γκέργκελι Νάγκι φαίνεται πως θα κάνει το δρομολόγιο Λαμία-Ιωάννινα και θα υπερασπίζεται πλέον την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα. «Τέλος» ο Μπόρις Κλέιμαν.

Δεδομένη είναι για τον ΠΑΣ Γιάννινα η προσθήκη τερματοφύλακα καθώς ο Μπόρις Κλέιμαν αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν και ο «εκλεκτός» του φαίνεται πως προέρχεται από την εγχώρια αγορά.

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γκέργκελι Νάγκι που επέστρεψε το καλοκαίρι στη χώρα μας για λογαριασμό της Λαμίας είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το «Αθανάσιος Διάκος» με προορισμό τους «Ζωσιμάδες», καθώς ο Ούγγρος πορτιέρε δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής αφού ο Αλεξέι Κοσέλεφ έχει «καπαρώσει» τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Ετσι θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, στον «Αγιαξ της Ηπείρου», ενώ στο deal μεταξύ των δύο clubs, εφόσον τελικά υλοποιηθεί, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει όρος ώστε να μην αγωνιστεί στη μεταξύ τους αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Φεβρουαρίου.

Εάν τελικά ολοκληρωθεί η συμφωνία ο 30χρονος γκολκίπερ θα παίξει στην Ελλάδα με τρίτη διαφορετική ομάδα, αφού από τον Γενάρη του 2020 ως το καλοκαίρι του 2021 υπερασπίζονταν την εστία της ΑΕΛ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα