ΠΑΣ Γιάννινα: Μια ανάσα από τον μεσοεπιθετικό Ροζάλες (vid)

Newsroom
rosales

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Σαντιάγκο Ροζάλες από την Αργεντινή, που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στη Μίτρε της χώρας του.

Ξέχωρα από τον Ζόρντι Οσέι-Τούτου που ανακοινώθηκε πρόσφατα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα προχωρήσει σε ακόμη μία προσθήκη που αφορά τη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» λοιπόν βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Σαντιάγκο Ροζάλες που μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα όσο και πίσω από τον φορ και όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Ο 29χρονος έπαιζε μέχρι και τις αρχές του χρόνου στη Μίτρε της χώρας του, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Κόρντομπα, Ράσινγκ Κλουμπ και Αλντοσίβι.

Την περασμένη σεζόν είχε 29 συμμετοχές, 8 γκολ και 2 ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της χώρας του και ήταν ενεργός μέχρι και τον Οκτώβριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα