Επιβεβαίωση από την Αργεντινή για Γκαστόν Ερνάντες: «Παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό για 4 εκατ.»

Επιβεβαίωση από την Αργεντινή για Γκαστόν Ερνάντες: «Παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό για 4 εκατ.»

Ο Ερνάντες

bet365

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Γκαστόν Ερνάντες σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Αργεντινή!

Έτοιμος να ολοκληρώσει μια ακόμη μεταγραφική υπόθεση είναι ο Ολυμπιακός καθώς βρίσκεται μια ανάσα από τον Γκάστον Ερνάντες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αργεντινή, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη «κλείσει» την υπόθεση του Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού, έχοντας δώσει τα χέρια με τη Σαν Λορέντσο.

Όπως αναφέρεται στα Μέσα της πατρίδας του 26χρονου στόπερ, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Σαν Λορέντσο σε ένα deal που θα φτάσει μέχρι και τα 4 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2028.

Ο 26χρονος αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα 24ωρα ώστε να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που θα κλείσουν και τυπικά, Κάρμο και Ερνάντες θα είναι οι 2 στόπερ συν τον νεαρό Αμπέι από την ομάδα της Ρέντινγκ. Ο Ερνάντες το 2022 - 2023 έχει 48 ματς με 2 γκολ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα