Ολυμπιακός: Ποιους παίκτες κάλυψαν οι «Ερυθρόλευκοι» με τις προσθήκες των Ναβάρο, Ζέλσον, Όρτα και Τσικίνιο (vids)

Ολυμπιακός: Ποιους παίκτες κάλυψαν οι «Ερυθρόλευκοι» με τις προσθήκες των Ναβάρο, Ζέλσον, Όρτα και Τσικίνιο (vids)

Ο Τσικίνιο

bet365

Ο Ολυμπιακός προχώρησε ήδη σε 4 προσθήκες με συγκεκριμένη στόχευση σε ότι αφορά στην κάλυψη των κενών που είχε... εντοπίσει για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη εντάξει στο δυναμικό τους, τους Φραν Ναβάρο, Ζέλσον Μαρτίνς, Τσικίνιο Αντρέ Όρτα. Οι κινήσεις αυτές έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα δεδομένα ως προς το ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού και εξηγούμεθα.

Ο Ισπανός φορ ήρθε για να δώσει επιθετικές βοήθειες το διάστημα της απουσίας του Ελ Καμπί, έχοντας ήδη 2 γκολ και 1 κερδισμένο πέναλτι. Πέραν του Ναβάρο ο Ζέλσον αποκτήθηκε με μεταγραφή αντί του Σολμπάκεν, ο οποίος και αποχώρησε επισήμως από το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Ο Τσικίνιο έκλεισε με την προοπτική να καλύψει τον Σκάρπα και Όρτα με τον χρονικό ορίζοντα του καλοκαιριού και να κριθεί τότε εάν αποκτηθεί με αγορά αναλόγως το τι θα γίνει με παίκτες όπως ο Μαντί Καμαρά (που τελειώνει το συμβόλαιό του και δεν ανανεώνει) ή και άλλους χαφ. Δύο κινήσεις δηλαδή για την ενίσχυση του άξονα και σε ποιοτικό και σε αριθμητικό level.

Από αυτές τις 4 προσθήκες ήδη έχουν αγωνιστεί οι Ναβάρο Κκαι Ζέλσον. Ο 25χρονος Ναβάρο έχει 6 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 κερδισμένο πέναλτι. Ο 28χρονος Ζέλσον έχει με τους Πειραιώτες 4 ματς με 1 ασίστ.

Επί των μεταγραφών για τον Ολυμπιακό ο Ζέλσον Μαρτίνς κόστισε 3 εκατ. ευρώ (χρήματα για τη Μονακό) και ο Τσικίνιο 1 εκατ. ευρώ (καθώς ήταν και οι δύο με αγορά με τον Τσικίνιο να είναι απόκτηση από τη Μπενφίκα). Ο δε Όρτα, όπως και ο Ναβάρο είναι κινήσεις που έγιναν με τη μορφή δανεισμού.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα