Μπρινιόλι: «Ο Παναθηναϊκός δεν με σεβάστηκε»

Μπρινιόλι: «Ο Παναθηναϊκός δεν με σεβάστηκε»

Νίκος Αθανασίου
Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι

bet365

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αναφέρθηκε στο «διαζύγιό» του με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως το «τριφύλλι» δεν τον σεβάστηκε ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα από τους «πράσινους».

Για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση του σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου στον Παναθηναϊκό, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε για όσα έχουν συμβεί, χωρίς να ρίξει ιδιαίτερο φως στην υπόθεση. Ο έμπειρος κίπερ μίλησε στο «tuttomercatoweb» για έλλειψη σεβασμού και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα από τον ελληνικό σύλλογο.

«Κέρδισα το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της προηγούμενης σεζόν και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, τα πήγαινα καλά. Μετά, ίσως να υπέπεσα σε μερικά λάθη, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Ναι, είναι παράξενο: περίμενα από την ομάδα ότι μπορεί να πάρει αποφάσεις, αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάποια στιγμή θα με τιμωρούσαν με αυτό τον τρόπο. Το αποδέχομαι, πάντα σεβόμουν την ομάδα και πρέπει να βάλω τον Παναθηναϊκό πάνω από μένα στα καλά και στα άσχημα. Σέβομαι τις αποφάσεις της ομάδας, αλλά αυτή δεν σεβάστηκε εμένα και όσα έχω κάνει, για τον σύλλογο και τη δουλειά μου» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο τεχνικός διευθυντής μου ανέφερε ότι δεδομένης της κατάστασης, η ομάδα θα με βοηθήσει να βρω μία λύση. Είχαμε βρει μία άλλη λύση, αλλά μάλλον δεν ήταν αυτή που ήθελαν. Άλλες επιλογές ίσως να προκύψουν. Αλλά πιστεύω πως θα βρούμε έναν συμβιβασμό. Επίσης, γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό χωρίς αντίτιμο. Η Ιταλία είναι η πατρίδα μου. Εάν έχω πρόταση, θα τη λάβω υπόψη μου. Πρέπει να καταλάβω το αγωνιστικό σχέδιο. Είμαι 32 ετών, είμαι υγιής, έπαιξα στο Εuropa League. Ναι, βεβαίως και θα εξέταζα μία σοβαρή πρόταση από την Ιταλία».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα