Ολυμπιακός: Το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα εκδικαστεί η προσφυγή του στο CAS για την υπόθεση «Χουάνκαρ»

To CAS

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη την εκδίκαση της προσφυγής του συλλόγου επί της ποινής που του έχει επιβληθεί για την υπόθεση «Χουάνκαρ».

Ο Ολυμπιακός είχε μεριμνήσει ώστε να καταθέσει από τις 24 Νοεμβρίου του 2023 την προσφυγή του στο Ανώτατο Δικαστήριο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών. Η προσφυγή αυτή που έγινε φυσικά αφορά στην απόφαση σε βάρος της πειραϊκής ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο και διεκόπη οριστικά στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι Ερυθρόλευκοι παρότι δεν έχουν μάθει επισήμως ημερομηνία (από το CAS ή την αρμόδια γραμματεία του) έχουν αποκτήσει ήδη μία πρώτη εικόνα για την εκδίκαση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το CAS θα εκδικάσει την προσφυγή των Πειραιωτών μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη και δεδομένα σε αυτή τη διαδικασία θα είναι διάδικος η ΕΠΟ.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει ασκήσει παρέμβαση στο CAS. Είχε προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση με σκοπό να μην αλλάξει η ποινή που ήδη έχει επιβληθεί στους Ερυθρόλευκους (μηδενισμό στον αγώνα με 0-3, αφαίρεση 1 βαθμού και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των Θυρών με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη εκτίσει τη μία εκ των δύο αυτών αγωνιστικών).

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site του CAS

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα