Τσόκαϊ: «Στον Παναθηναϊκό περίμενα ότι θα έπαιζα περισσότερο»

Τσόκαϊ: «Στον Παναθηναϊκό περίμενα ότι θα έπαιζα περισσότερο»

Newsroom
Τσόκαϊ

bet365

Ο Ένις Τσόκαϊ μίλησε για τη μεταγραφή του στην Όσιγιεκ και στάθηκε στα όσα περίμενε στον Παναθηναϊκό.

Ποδοσφαιριστής της Όσιγιεκ είναι με κάθε επισημότητα ο Ένις Τσόκαϊ. Ο Αλβανός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους έξι μήνες στην Κροατία και την Όσιγεκ, με το «τριφύλλι» να ανακοινώνει τη συμφωνία το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Τσόκαϊ μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι περίμενε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους «πράσινους», δηλώνοντας ότι αποφάσισε να μετακομίσει στην Κροατία για να αγωνιστεί περισσότερο.

«Φυσικά, χαίρομαι. Είμαι ευτυχής που ήρθα εδώ, ήθελα να έρθω νωρίτερα, αλλά έπρεπε να περιμένουμε να ολοκληρωθούν όλα. Ανυπομονώ για την πρώτη προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες μου και τώρα με ακόμη μεγαλύτερη επιθυμία περιμένω το πρώτο ματς με τη φανέλα της Όσιγιεκ. Και ναι, ευχαριστώ τους ανθρώπους του κλαμπ για το θερμό καλωσόρισμα.

Πραγματικά, η Όσιγιεκ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Κροατία, αυτό το σκεφτόμουν σίγουρα όταν προέκυψε η προσφορά που αποδέχθηκα γρήγορα. Χαίρομαι που με ήθελαν και ήταν αρκετά επιμελείς για να ολοκληρωθούν όλα με αυτόν τον τρόπο, με μια συμφωνία. Τώρα μπορώ να αφιερωθώ σε νέες προκλήσεις στην καριέρα μου. Αυτό με χαροποιεί.

Στον Παναθηναϊκό περίμενα ότι θα έπαιζα περισσότερο, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπήρχε. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές δεν πάνε όπως ελπίζουμε. Ήρθα στην Όσιγιεκ για να αγωνίζομαι όσο πιο πολύ γίνεται», δήλωσε ο Αλβανός χαφ μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα