Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία του Ράντονιτς, ίσως και Σάββατο στην Ελλάδα

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία του Ράντονιτς, ίσως και Σάββατο στην Ελλάδα

Ράντονιτς

bet365

Μια ανάσα από την απόκτηση του Νεμάνια Ράντονιτς βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ίσως και το Σάββατο στην Ελλάδα ο Σέρβος εξτρέμ.

Κοντά στην απόκτηση του Νεμάνια Ράντονιτς βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Μετά το «ναι» του Σέρβου ετξρέμ, οι Πειραιώτες βρίσκονται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας και με την Τορίνο, με τον 27χρονο να προβάρει τα ερυθρόλευκα και να ετοιμάζεται να «πετάξει» για Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ράντονιτς ενδέχεται να πατήσει ελληνικό έδαφος ακόμα και το Σάββατο (27/01) ώστε να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ο οποίος θα βγάλει από τα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση, καθώς ο Κάρλος Καρβαλιάλ ήθελε την ενίσχυση του ρόστερ στα άκρα της επίθεσης με τον Ράντονιτς να έρχεται για να ανεβάσει το επίπεδο του Ολυμπιακού. Τη φετινή σεζόν ο Σέρβος έχει πραγματοποιήσει με την Τορίνο 11 συμμετοχές σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε 438 λεπτά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα