Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ταξιδεύει για Ελλάδα ο Γκαστόν Ερνάντες, την Κυριακή στην Αθήνα (vid)

Ο Γκαστόν

bet365

Όλα βαίνουν καλώς και για τη μεταγραφή του Ερνάντες με τον παίκτη να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να ταξιδέψει για την Ελλάδα το Σάββατο για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Των Δημήτρη Τομαρά και Νότη Χάλαρη

Τέλος καλό όλα καλά, όπως φαίνεται με την υπόθεση του Αργεντίνου στόπερ. Και αυτό διότι ο 25χρονος Γκαστόν Ερνάντες θα ξεκινήσει το Σάββατο το ταξίδι του για την Αθήνα. Αυτό θα γίνει μαζί με τους εκπροσώπους του και αναμένεται την Κυριακή στη χώρα μας για τον Ολυμπιακό.

Όλα δείχνουν λοιπόν πώς η μεταγραφή του Ερνάντες από τη Σαν Λορέντζο στον Ολυμπιακό θα έχει θετική έκβαση για τον πειραϊκό σύλλογο. Όπως είχατε διαβάσει νωρίτερα ο αργεντίνικος σύλλογος μαζί με τους Πειραιώτες ξεπέρασαν και τα τελευταία εμπόδια και όλα είναι έτοιμα για να έρθει ο Αργεντίνος στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αργεντινή ο Ερνάντες θα μπει άμεσα στο αεροπλάνο (το Σάββατο μαζί με τους μάνατζέρ του) για να είναι την Κυριακή στην Ελλάδα και μετά να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος στόπερ που παίζει και αριστερός μπακ αλλά και χαφ με τη Σαν Λορέντζο έχει 73 ματς με 3 γκολ. Με ύψος 1.85 μέτρα ο Ερνάντες το 2022 - 2023 είχε σεζόν με 2 γκολ σε 48 αναμετρήσεις.

Ο Ολυμπιακός επιζητούσε την απόκτησή του από το περασμένο καλοκαίρι και κατά άλλες πηγές και πριν από αυτό. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν κάνει αρκετές προσπάθειες με τον παίκτη λειτουργώντας στοχευμένα ενώ εδώ και μέρες τα είχαν βρει για ένα πολυετές συμβόλαιο με τον Ερνάντες.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα