Παναθηναϊκός: Με Τσέριν και Γερεμέγεφ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Σωτήρης Μυκονίου
Γερεμέγεφ

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (28/1, 20.30) με τους Τσέριν και Γερεμέγεφ να είναι στην αποστολή. Εκτός πλάνων οι Παλάσιος-Σένκεφελντ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα στο «Καλαφάτης» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής, τακτική. Απ' αυτό απουσίασε ο Χουάνκαρ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Οι Παλάσιος-Σένκεφελντ δεν κατάφεραν να είναι στα πλάνα του Τερίμ, ο οποίος υπολογίζει στους Τσέριν και Γερεμέγεφ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα.

Αναλυτικά όσοι μπουν στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα