Stoiximan Super League: Ξεχωρίζει η ματσάρα κορυφής ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στην Τούμπα

Newsroom
Αράο και Κωνσταντέλιας στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

bet365

Το μεγάλο ματς κορυφής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού ξεχωρίζει από το κυριακάτικο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στην Τρίπολη ο Αστέρας κοντράρεται με τον Ατρόμητο.

ΑΕΚ - ΟΦΗ

Η ΑΕΚ μετά την πεντάρα κόντρα στον Ατρόμητο θέλει να αρχίσει να χτίζει σερί για να εκμεταλλευτεί και τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της στην κορυφή υποδεχόμενη στις 16:00 τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους Κρητικούς να έχουν το μυαλό τους και στη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η Ένωση δεν ανακοινώνει αποστολές και η τελική 20άδα θα γίνει γνωστή μια ώρα πριν τη σέντρα με την ενδεκάδα. Ο Σιντιμπέ κατάφερε να προπονηθεί κανονικά και είναι διαθέσιμος για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος δεν υπολογίζει τον ανέτοιμο Λιβάι Γκαρσία και τον Ρότα που εκτίει τις τρεις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε, ενώ εκτός παραμένει ο Γαλανόπουλος.

Στον ΟΦΗ ο Πέπε Μελ δεν υπολογίζει στους Τοράλ και Μοσκέρα, στους τιμωρημένους Βούρο και Νέιρα, ενώ εκτός είναι κι ο Μπάουμαν αλλά κι ο Καρώ. Η αποστολή του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Λάρσον, Μαρινάκης, Αμπαντά, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Θεοδοσουλάκης, Μπακού, Ριέρα, Αποστολάκης, Ντίκο, Φελίπε.

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος

Σημαντικό ματς για την προσπάθεια κατάληψης της 6ης θέσης που οδηγεί στα play-off διεξάγεται στις 17:30 στην Τρίπολη με τον Αστέρα να φιλοξενεί τον Ατρόμητο.

Για πρώτη φορά στην αποστολή του Αστέρα ο Τσιφτσής. Εκτός βρίσκεται ο Αλάγκμπε που είναι τιμωρημένος, όπως και ο τραυματίας Παπαδόπουλος. Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Τσιφτσής, Χουχούμης, Καρμόνα, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Ζουκάνοβιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σίτ, Ζουγλής, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Σάσα Ίλιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του έξι ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα εκτός έμειναν ο Καμαρά λόγω των υποχρέωσεών του με την εθνική Γουινέας, ο Κεσχρίντα που επέστρεψε το Σάββατο στην Ελλάδα, ο Φριντζόνσον που ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και είναι θέμα χρόνου να επανέλθει, ο Ιμερέκοφ που έχει χτύπημα στο μετατάρσιο από το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο τιμωρημένος Γιουμπιτάνα. Κανονικά προπονείται και ο Τζοβάρας, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του. Η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα υποδεχόμενος στις 19:30 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο, με τους Ηπειρώτες να παραμένουν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και να είναι σε δύσκολη θέση.

Για τον Ολυμπιακό που δεν ανακοινώνει αποστολή, ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεδομένα δεν υπολογίζει τους Ροντινέι και Αλεξανδρόπουλο λόγω καρτών. Ερωτηματικά έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή των Ελ Αραμπί και Μπιέλ, ενώ από προβλήματα τραυματισμών ταλαιπωρούνταν τόσο ο Πορόζο όσο και ο Ρίτσαρντς. Πιθανό είναι το ντεμπούτο των Όρτα και Τσικίνιο στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα υπολογίζει στους Γκέργκελι Νάγκι και Ζόρντι Οσέι-Τούτου που αποκτήθηκαν τελευταία. Από την άλλη, υπάρχουν τέσσερις βασικές απουσίες αφού ο Λέο με ενοχλήσεις στο ισχίο δεν προπονήθηκε και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ θα λείψουν και οι τιμωρημένοι Τζίνο, Παμλίδης και Παντελάκης. Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σούλης, Νάγκι, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Μπεγκάλα, Μπορταγκαράι, Κόντε, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Κύρκος, Κιάκος, Λιάσος, Πανάγου, Ριένστρα, Ροσέρο, Σόρια, Έφορντ, Τούτου, Τσαούσης και Τζίμας.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Στις 20:30 στην Τούμπα λαμβάνει χώρα το μεγάλο ματς της ημέρας, η «μάχη» κορυφής με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Δύο ομάδες που ισοβαθμούν τη δεδομένη στιγμή στην πρώτη θέση με 44 βαθμούς.

Μοναδική απουσία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου αυτή του Βιεϊρίνια, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Τζίμας .

Στον Παναθηναϊκό ο Χουάνκαρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Οι Παλάσιος-Σένκεφελντ δεν κατάφεραν να είναι στα πλάνα του Τερίμ, ο οποίος υπολογίζει στους Τσέριν και Γερεμέγεφ. Η αποστολή: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

16.00: ΑΕΚ - ΟΦΗ (COSMOTE SPORTS TV 1)
17.30: Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος (NS PRIME)
19.30: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα (COSMOTE SPORTS TV 1)
20.30: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (NS PRIME)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα