Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν... ψήνεται για Ελλάδα ο Ράντονιτς που ενδιαφέρει και τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τους Γάλλους

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν... ψήνεται για Ελλάδα ο Ράντονιτς που ενδιαφέρει και τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τους Γάλλους

Ράντονιτς

bet365

Σε ιδιαίτερες αποκαλύψεις προχώρησαν οι Γάλλοι για την περίπτωση του Νεμάνια Ράντονιτς καθώς ο παίκτης φαίνεται να μην... ψήνεται να παίξει στην Ελλάδα, από όπου εκτός από τον Ολυμπιακό, έχει ενδιαφέρον και από τον Παναθηναϊκό.

Ο Νεμάνια Ράντονιτς είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της θέσης του εξτρέμ και οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν προς την απόκτησή του.

Παρότι υπήρχαν θετικά μηνύματα, ήρθε ένα δημοσίευμα της «Foot Mercato» το οποίο προχώρησε σε ιδιαίτερες αποκαλύψεις σχετικά με τη μεταγραφική δραστηριότητα γύρω από τον 27χρονο εξτρέμ.

Συγκεκριμένα ο Σέρβος ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να κοιτάει με καλό... μάτι την περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και για αυτό έχει «παγώσει» προσωρινά η μεταγραφή του.

Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα τονίζει ότι εκτός από τον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι της μεταγραφής του έχει μπει και ο Παναθηναϊκός, όμως η Σαλερνιτάνα είναι στην pole position για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, έκανε γνωστό το «ναυάγιο» τόσο με τη Μόντσα όσο και με τη Μαγιόρκα ενώ η Τορίνο θέλει μόνο να τον πουλήσει.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα