Παναθηναϊκός: Στο Μεξικό γράφουν πως ο Παλάσιος συμφώνησε με την Πούμας

Παναθηναϊκός: Στο Μεξικό γράφουν πως ο Παλάσιος συμφώνησε με την Πούμας

Βασίλης Μπαλατσός
Οι δύο «κορυφές» του Παλάσιος στα 100 παιχνίδια του με τον Παναθηναϊκό

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ Μεξικάνου δημοσιογράφου ο Σεμπαστιάν Παλάσιος είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει καταρχήν συμφωνία με την Πούμας.

Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό παρουσιάζει τον Σεμπαστιάν Παλάσιος δημοσιογράφος από το Μεξικό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φερνάντο Εσκιβέλ του «365 Scores» υπάρχει καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στον Αργεντινό εξτρέμ και την Πούμας!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ακραίο επιθετικό του Τριφυλλιού και τόσο ο ατζέντης όσο κι ο Παλάσιος φέρονται να έχουν δώσει το «OK» για να προχωρήσει η μεταγραφή. Σύμφωνα με τον Εσκιβέλ απομένουν λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές.

Ο 32χρονος winger έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και συνεπώς έχει κάθε δικαίωμα να συζητήσει και να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του ενόψει καλοκαιριού. Την τρέχουσα σεζόν ο Παλάσιος μετράει πέντε γκολ και επτά ασίστ σε 25 εμφανίσεις.

Ο Παναθηναϊκός αγόρασε τον «Τούκου» την 31η Αυγούστου του 2021 από την Ιντεπεντιέντε αντί 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Με τα πράσινα μετράει 24 γκολ και 12 ασίστ σε 106 εμφανίσεις, ενώ στην πρώτη του σεζόν σήκωσε και το Κύπελλο Ελλάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα