Ολυμπιακός: Ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα» ο Όρτα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα» ο Όρτα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ορτα

bet365

Γνωστή έγινε η εντεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου ο Αντρέ Όρτα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα».

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Superleague και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που έχει μέχρι στιγμής.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε γνωστή την εντεκάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και επέλεξε να προσφέρει τη φανέλα βασικού στον Αντρέ Όρτα, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα».

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Ορτέγα, Ντόι, Ρέτσο και Κίνι στην τετράδα της άμυνας ενώ ο Πορτογάλος χαφ θα μοιραστεί τη μεσαία γραμμή με τον Έσε. Ο Φορτούνης θα είναι πίσω από τον Ναβάρο ενώ ο Μαρτίνς θα είναι με τον Μασούρα στα άκρα της επίθεσης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα