Λαμπρόπουλος: «Να ρίξουν το ανάθεμα σε εμένα και να αφήσουν την ομάδα ήσυχη»

Λαμπρόπουλος: «Να ρίξουν το ανάθεμα σε εμένα και να αφήσουν την ομάδα ήσυχη»

Newsroom
aek-ofi

bet365

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος βγήκε μπροστά μετά την ήττα του ΟΦΗ από την ΑΕΚ και ζήτησε ηρεμία ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Την ήττα με 3-0 γνώρισε σήμερα (28/1) ο ΟΦΗ από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός που υπέπεσε σε ορισμένα λάθη, όπως π.χ. το γκολ του Φαν Βέερτ στις καθυστερήσεις, δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του και βγήκε μπροστά, σηκώνοντας ασπίδα προστασίας για τους συμπαίκτες του. Ετσι έδειξε πως βάζει το «εμείς» πάνω από όλα. «Ολο το ανάθεμα για το στραβό αποτέλεσμα να το ρίξουν σε μένα. Εγώ φταίω. Να αφήσουν την ομάδα ήσυχη να πάει ήρεμη στο ματς της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό (σ.σ. ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ο ΟΦΗ έχασε 2-1 στον πρώτο αγώνα). Παίρνω πάνω μου την ήττα, για να πάει η ομάδα ήρεμη στο ματς της χρονιάς», είπε χαρακτηριστικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Εχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Αλλάξαμε προπονητή και στυλ παιχνιδιού. Το ματς της Τετάρτης δεν θα είναι όπως σήμερα. Θα πρέπει να είμαστε κυνικοί. Δεν θα έχουμε τόσους χώρους όσους σήμερα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα