Με Ντραγκόφσκι στο τέρμα και Γερεμέγεφ σέντερ φορ ο Παναθηναϊκός στη Τούμπα

Newsroom
Ο Γερεμέγεφ

bet365

Με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι στο τέρμα και τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ σέντερ φορ θα παραταχθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Τούμπα ο Παναθηναϊκός. Εκτός αποστολής ο Ιωαννίδης.

Μεγάλο ντέρμπι για την 20η αγωνιστική της Super League, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ο Φατίχ Τερίμ όσον αφορά την ενδεκάδα προτίμησε μετά τον Ατρόμητο για το Κύπελλο και σε αυτό το παιχνίδι τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι στο τέρμα.

Σε 4-3-3 μπροστά από τον Πολωνό τερματοφύλακα είναι οι Γεντβάι και Ούγκο ως στόπερ, με τον Βαγιαννίδη δεξί μπακ και τον Μλαντένοβιτς αριστερό. Στο κέντρο είναι οι Αράο, Κώτσιρας, Μπακασέτας ο Γερεμέγεφ σέντερ φορ και δίπλα του οι Αϊτόρ και Μαντσίνι.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι - Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς - Αράο, Κώτσορας, Μπακασέτας- Αϊτόρ, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης. Συγκεκριμένα στον πάγκο του Παναθηναϊκού για το σημερινό ντέρμπι θα είναι οι: Λοντίγκιν, Ρούμπεν, Ζέκα, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Τζούρισιτς, Βιλένα και Ακαϊντίν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα