Τερίμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Το έχουμε γυρίσει και θα το ξανακάνουμε»

Τερίμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Το έχουμε γυρίσει και θα το ξανακάνουμε»

Νίκος Αθανασίου
Ο Φατίχ Τερίμ

bet365

Ο Φατίχ Τερίμ προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας.

O Παναθηναϊκός έχασε στο ντέρμπι της Τούμπας από τον ΠΑΟΚ, «γκρεμίστηκε» από την κορυφή της βαθμολογίας αλλά δεν υπάρχει χρόνος να κοιτάξει πίσω. Όλα παραμένουν ανοιχτά, το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και ο προπονητής του «τριφυλλιού», Φατίχ Τερίμ προσπάθησε μετά το τέλος του αγώνα να ανυψώσει το ηθικό των παικτών.

Μεταξύ άλλων τους ανέφερε:

«Είμαι στεναχωρημένος αλλά δεν θέλω να στεναχωριέστε εσείς. Το έχουμε γυρίσει και άλλη φορά, το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε. Έχουμε μπροστά μας μία πολύ σημαντική εβδομάδα. Όλες οι εβδομάδες είναι σημαντικές. Να θυμάστε ένα πράγμα. Από την μία Κυριακή στην άλλη αλλάζουν πολλά πράγματα. Έχουμε ακόμη δεκαέξι παιχνίδια, έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο έμπειρος τεχνικός είναι «ψημένος» σε αυτές τις διαδικασίες και ο Παναθηναϊκός προσδοκά από εκείνον την καλύτερη δυνατή διαχείριση της κατάστασης, ώστε η ομάδα να βγάλει αντίδραση στην συνέχεια.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα