ΑΕΚ: Υπάρχει καπνός για Λιούμπισιτς

ΑΕΚ: Υπάρχει καπνός για Λιούμπισιτς

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ

bet365

Οι Κροάτες συνδέουν έντονα την ΑΕΚ με την περίπτωση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με την Ένωση σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την ΑΕΚ! Για την ακρίβεια, στην Κροατία τονίζουν τις τελευταίες ώρες ότι η υπόθεση βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της ολοκλήρωσης της μέχρι και αύριο το βράδυ, όταν και θα λήξει η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη!

Στα Μέσα της χώρας υποστηρίζουν οτι η Ένωση έχει ασκήσει μεγάλη πίεση για να ολοκληρώσει θετικά το deal, όμως όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς η συγκεκριμένη περίπτωση είναι κάπως ιδιαίτερη.

Και αυτό λόγω των σχέσεων των δύο ομάδων, από τα όσα έγιναν το καλοκαίρι με την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το ρεπορτάζ του Gazzetta αναφέρει ότι υπάρχει βάση στα όσα λένε οι Κροάτες, όμως προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τους «κιτρινόμαυρους».

Το προφίλ του

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς είναι ένας 24χρονος χαφ, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και ως μπακ. Το καλοκαίρι του 2022 η Ντιναμό πλήρωσε 3 εκατομμύρια ευρώ στην Ραπίντ Βιέννης για να τον αγοράσει και φέτος μετράει 27 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ στα ματς που αγωνίστηκε.

Δύο από αυτά ήταν κόντρα στην ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions League, όπου έπαιξε ως κεντρικό χαφ, αλλά και λίγο πιο μπροστά, βρίσκοντας μάλιστα δίχτυα στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα