ΑΕΚ: Δυσκολεύει η περίπτωση του Λιούμπισιτς

ΑΕΚ: Δυσκολεύει η περίπτωση του Λιούμπισιτς

Γιώργος Τσακίρης
Λιουμπισιτς

bet365

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, με το ενδεχόμενο της ολοκλήρωσης της μεταγραφής να δυσκολεύει.

Έπειτα από τα Κροατικά δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, διαβάσατε από το Gazzetta για το γεγονός ότι υπάρχει... καπνός, με την έννοια ότι οι δύο ομάδες ήταν (και παραμένουν) σε επαφές για το ενδεχόμενο να φτάσουν σε deal για την πώληση του ποδοσφαιρική της Κροατικής ομάδας. Αυτή τη στιγμή και με τους τελευταίους κύκλους επαφών μεταξύ των δύο ομάδων η υπόθεση για τον 24χρονο μέσο είναι ανοιχτή σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ωστόσο, δυσκολεύει για την ΑΕΚ και την πιθανότητα της θετικής κατάληξης.

Επί της ουσίας δυσκόλεψε περισσότερο αφού δύσκολη ήταν από την αρχή σε όλα τα επίπεδα όπως σημειώναμε και νωρίτερα στο σχετικό ρεπορτάζ μας. Διότι υπάρχουν και τα γεγονότα του καλοκαιριού που δεν είναι εφικτό να περνάνε έτσι... αβίαστα και από τις δύο πλευρές, τη στιγμή πάντως που ο Λιούμπισιτς καταβάλει κάθε προσπάθεια για να γίνει η δουλειά, να προχωρήσουν σε συμφωνία οι ομάδες και να φύγει άμεσα από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την Αθήνα και την ΑΕΚ. Κάτι που ήλπιζε να έχει συμβεί έως απόψε ο 24χρονος άσος, o οποίος έχει μεγάλη επιθυμία να δουλέψει με τον Ματίας Αλμέιδα...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας όντως δεν υπάρχει αποδοχή της προσφοράς της ΑΕΚ από πλευράς Ντινάμο παρά το γεγονός πως αυτή η πρόταση ήταν τέτοια έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που είχαν προβάλλει οι Κροάτες.

Το καλοκαίρι του 2022, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ δαπάνησε 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Ραπίντ Βιέννης στα 22 του χρόνια. Φέτος με τους Κροάτες ο Λιούμπισιτς μετράει 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 2 γκολ και 4 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα