ΑΕΚ: Στην κηδεία της θείας του ο Πισάρο

ΑΕΚ: Στην κηδεία της θείας του ο Πισάρο

Newsroom
Πισάρο

bet365

Το «παρών» στην κηδεία της θείας του που δολοφονήθηκε στο Μεξικό έδωσε ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο.

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Ροδόλφο Πισάρο και η οικογένεια του μετά τη δολοφονία της θείας του στο Μεξικό. Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης έχασε τη θεία του από ασφυξία όπως αποκαλύπτουν τα Μέσα της χώρας, με τη μητέρα του και τον θείο του να βρίσκονται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να είναι σε κίνδυνο.

Ο Μεξικάνος που ταξίδεψε για την πατρίδα του, βρέθηκε χθες το μεσημέρι στην κηδεία της θείας του. Ο πατέρας του «κιτρινόμαυρου» άσου, μίλησε στα Μέσα της χώρας και αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένεια, καθώς τόνισε ότι η η σύζυγος του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

«Είναι πολύ στεναχωρημένος για ότι έγινε, είναι μια τραγωδία και θα θέλαμε να αφήσουμε τις αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και οι δράστες να πληρώσουν για όσα έκαναν. Ευτυχώς η υγεία της συζύγου μου είναι καλή, αλλά είναι βαθιά πληγωμένη στην ψυχή της με αυτή την τραγωδία. Εξηγήσαμε στον Ροδόλφο ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση και πως η μητέρα του, ο αδελφός του και εγώ είμαστε καλά.

Υπάρχει μεγάλη ενότητα στην οικογένειά μας. Η οικογένεια της συζύγου μου είναι πολύ πληγωμένη και υποφέρει πολύ και θέλουμε οι αρχές να δουλέψουν και να μας βοηθήσουν να βρούμε τους υπεύθυνους. Δεν ενοχλούμε κανέναν. Οσοι μας γνωρίζουν, ξέρουν πως ερχόμαστε από ταπεινές ρίζες. Είμαστε μια ήρεμη οικογένεια που ασχολείται με το πετρέλαιο και ζούμε από τη δουλειά μας», δήλωσε ο πατέρας του Πισάρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα