ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές, σήμερα στην Αθήνα ο Λιούμπισιτς!

ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές, σήμερα στην Αθήνα ο Λιούμπισιτς!

Δημήτρης Βέργος
Ο Λιούμπισιτς

bet365

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς καθώς η συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει «κλειδώσει» οριστικά. Στην Αθήνα στις 14:45 ο 24χρονος.

Οριστική η συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς! Πλέον και υπογεγραμμένη! Όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, από πολύ αργά χθες το βράδυ, η Ένωση έδωσε οριστικά τα χέρια με τους Κροάτες για την αγορά του 24χρονου χαφ, καθώς μετά την προφορική συμφωνία, έπεσαν και οι υπογραφές.

Ο Λιούμπισιτς έχει ήδη συμφωνήσει από τη δική του πλευρά και αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Αθήνα σήμερα στις 14:45 για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης και να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» με κάθε επισημότητα, αφού πρώτα περάσει φυσικά από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Την ίδια ώρα θα φτάσει στην Αθήνα και ο πατέρας του από τη Βιέννη, τον οποίο θα συναντήσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την ΑΕΚ που έκανε... all in για την απόκτηση του 24χρονου χαφ από την Αυστρία ο οποίος θα φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα με τον αριθμό 23. Ένα deal το οποίο ήθελαν σε μεγάλο βαθμό τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όσο και ο Ματίας Αλμέιδα. Κατά τη διάρκεια της Τρίτης υπήρξαν σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς το πρωινό κροατικό δημοσίευμα είχε βάση, όπως είχατε ενημερωθεί.

Λίγο αργότερα, η Ντιναμό προσπάθησε να «μπλοκάρει» τη μεταγραφή, ωστόσο η... λύσσα του Λιούμπισιτς να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα έφεραν τη μεγάλη ανατροπή και το deal ανάμεσα στην ΑΕΚ και τους Κροάτες, με το συνολικό πακέτο της μεταγραφής να φτάνει στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ματίας Αλμέιδα ήθελαν πολύ τη συγκεκριμένη προσθήκη με έναν παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις σε διάφορες θέσεις (καθώς μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ-χαφ) και αυτή γίνεται πραγματικότητα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα