Κηφισιά μεταγραφές: Στη Ριντ ο Λούμορ

Κηφισιά μεταγραφές: Στη Ριντ ο Λούμορ

Από την Κηφισιά στην Ριντ ο Λούμορ

bet365

Ο Λούμορ Αγκμπενιένου θα συνεχίσει την καριέρα του στην δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας και τη Ριντ, αφού αποχώρησε από την Κηφισιά.

Ο Λούμορ Αγκμπενιένου αποτελεί παρελθόν από την Κηφισιά και ήδη βρέθηκε ο επόμενος «σταθμός» της καριέρας του, αφού ανακοινώθηκε από τη Ριντ, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας.

Ο 27χρονος Γκανέζος αριστερός μπακ, που ήρθε στην ομάδα των βορείων προαστίων το καλοκαίρι που μας πέρασε, πραγματοποίησε 11 συμμετοχές με την φανέλα της, σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας μία ασίστ.

Ο Λούμορ δεν υπολογιζόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες κι αυτό δεν άλλαξε με την έλευση του Κώστα Μπράτσου. Άλλωστε η Κηφισιά είχε ήδη προχωρήσει στην απόκτηση του Μιλίτσεβιτς για να πλαισιώσει τον Παρρά στο αριστερό άκρο της άμυνάς της. Δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να ακολουθήσουν κι άλλες αποχωρήσεις.

Η ανακοίνωση της Ριντ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα