Κηφισιά: Tέλος ο Ιπαλίμπο, πάει για μεταγραφή χαφ

Κηφισιά: Tέλος ο Ιπαλίμπο, πάει για μεταγραφή χαφ

Βασίλης Μπαλατσός
Ιπαλίμπιο

bet365

Η Κηφισιά ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Νιγηριανό αμυντικό χαφ Τζακ Ιπαλίμπο και ψάχνεται στην αγορά για μέσο.

Ακόμα μια αποχώρηση από την Κηφισιά. Μετά την παραχώρηση του Λούμορ στην αυστριακή Ριντ σειρά πήρε ο Τζακ Ιπαλίμπο. Ο Νιγηριανός αμυντικός χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως ελεύθερος, είχε πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση του, αποβλήθηκε δυο φορές σε 14 εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα και οι δυο πλευρές προχώρησαν σε «φιλικό» διαζύγιο.

Όπως προκύπτει η ομάδα των Βορείων Προαστίων κινείται στην αγορά για χαφ. Αυτές τις ώρες οι εξελίξεις τρέχουν στο στρατόπεδο των νεοφώτιστων και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να κλείσει ποδοσφαιριστής μέχρι τα μεσάνυχτα.

Από εκεί και πέρα έχει ανοίξει ο κύκλος των αποχωρήσεων στην Κηφισιά και αναμένεται να συνεχιστεί.

H ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τζακ Ιπαλίμπο, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα