ΠΑΟΚ: Φόβοι πως υπέστη κάταγμα ο Αντρέ Ρικάρντο

ΠΑΟΚ: Φόβοι πως υπέστη κάταγμα ο Αντρέ Ρικάρντο

Φόβοι στον ΠΑΟΚ πως υπέστη κάταγμα ο Αντρέ Ρικάρντο

bet365

Άσχμημα μαντάτα για τον Αντρέ Ρικάρντο, που αποκόμισε σοβαρό πρόβλημα από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, αφού υπάρχουν φόβοι για κάταγμα.

Δεν ήταν όλα ρόδινα στην χθεσινή βραδιά για τον ΠΑΟΚ, αφού παρά την άνετη νίκη με 5-0 επί του Πανσερραϊκού στην Τούμπα και την πρόρκιση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, οι άνθρωποι του «δικέφαλου του βορρά» είδαν τον Αντρέ Ρικάρντο να καταλήγει στο νοσοκομείο μετά την αναμέτρηση και να υπάρχουν φόβοι πως υπέστη κάταγμα.

Ο 23χρονος Πορτογάλος επιθετικός μέσος μπήκε αλλαγή στο 62ο λεπτό στον χθεσινό αγώνα στην θέση του Σβαμπ και μάλιστα στο 82ο λεπτό σκόραρε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του ΠΑΟΚ στην πέμπτη του συμμετοχή.

Στην φάση της επίτευξης του γκολ αποκόμισε έναν τραυματισμό στην κλείδα, ο οποίος αρχικά δεν φάνηκε σοβαρός. Με την ενόχληση απ' αυτό να γίνεται πιο έντονη όσο περνούσε η ώρα, ο παίκτης τελικά μετέβη στο νοσοκομείο μετά την λήξη του αγώνα, ώστε να κάνει ακτινογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, αφού υπάρχει έντονη ανησυχία πως έχει υποστεί κάταγμα, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να απουσιάσει αρκετό καιρό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα