Παναθηναϊκός: Μπήκαν Χουάνκαρ και Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Μπήκαν Χουάνκαρ και Ιωαννίδης

Μπήκαν Χουάνκαρ και Ιωαννίδης

bet365

Ο Φατίχ Τερίμ είδε τους Φώτη Ιωαννίδη και Χουάνκαρ να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και τίθενται στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η επομένη της χθεσινής μεγάλης πρόκρισης του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι είχε κι άλλα ευχάριστα νέα για τον Φατίχ Τερίμ, αφού ο Τούρκος τεχνικός είδε τους Φώτη Ιωαννίδη και Χουάνκαρ να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να είναι πλέον διαθέσιμοι, αν όλα πάνε καλά, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (04/02-21:00).

Από κει και πέρα το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Βέρμπιτς και Σπόραρ ενώ οι Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν έκαναν θεραπεία.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν αποφόρτιση. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα