Ο ΠΑΟΚ με όλα τα μέσα «ασπίδα» στον Λουτσέσκου – Ιδού το εξώδικο στον Ρουμάνο τεχνικό (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Το εξώδικο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Η κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αποστείλει εξώδικο στον Ραζβάν Λουτσέσκου έχει συσπειρώσει τους «ασπρόμαυρους» που στέκονται στο πλευρό του. Όλο το εξώδικο των «πράσινων» στον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τις… απορίες που είχε για την στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο θέμα του υπεύθυνου VAR, την εβδομάδα πριν από το ντέρμπι του πρωταθλήματος, όλως τυχαίως αποφάσισε να ρίξει ακόμη περισσότερο «λάδι στη φωτιά» – ενόψει και των ημιτελικών του κυπέλλου – προχωρώντας στην αποστολή εξώδικης διαμαρτυρίας προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μια ματιά να ρίξει κάποιος στα πέναλτι υπέρ και κατά (10-1) του Παναθηναϊκού φέτος, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί την «τρικυμία εν κρανίω» στα λεγόμενα των «πράσινων» περί διαιτησίας ή της όποιας ταξικής αρχής στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Ρουμάνος προπονητής του «Δικεφάλου» παρέλαβε το εξώδικο και δεν έχει προχωρήσει σε κάποια κίνηση από την πλευρά του, το σίγουρο είναι ότι σε οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη θα έχει την πλήρη στήριξη και βοήθεια της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

«Ο προπονητής και άνθρωπος Ράζβαν Λουτσέσκου έχει την πλήρη αποδοχή, υποστήριξη, εκτίμησή μας και οποιαδήποτε νομική κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει απέναντί της την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι εκείνον», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση-απάντηση των «ασπρόμαυρων».

 

«Παρότι θέλουν να διαχωρίσουν τον Λουτσέσκου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την προστασία του την αναλαμβάνουμε εμείς», έλεγαν από τη Μικράς Ασίας, όπου έφτασε το πρωί της Πέμπτης (1/2) το εξώδικο των «πράσινων», και στο μεγαλύτερο κομμάτι της περιλαμβάνει δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού το προηγούμενο διάστημα, για τις οποίες πάντως δεν έχει κληθεί ποτέ από κάποιο πειθαρχικό όργανο, ούτε φυσικά έχει τιμωρηθεί. Όπως σημείωναν χαρακτηριστικά οι «ασπρόμαυροι», «είναι σαν να απειλεί η Λίγκα ή η ΕΠΟ, ότι θα κάνουν μήνυση για δυσφήμηση στον Αλαφούζο», ο οποίος πρόσφατα έδωσε σε media του εξωτερικού ουκ ολίγες συνεντεύξεις στις οποίες έκανε λόγο για διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά ότι από την στιγμή που πάτησαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδαw, θα δεχθούν τέτοια «χτυπήματα», ειδικά όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία.

Στην Τούμπα περιμένουν «επιθέσεις», όπως η σημερινή από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό που δεν ξέρουν οι αντίπαλοι του, είναι πως δεν είμαστε ούτε στο 2018, ούτε στο 2019 για να μην ξέρουν στις τάξεις του «Δικεφάλου» πως να τα διαχειριστούν και να τις αντιμετωπίσουν, διατηρώντας, πρωτίστως, τη ψυχραιμία τους.

Ο «τελικός» για τον ΠΑΟΚ είναι την Κυριακή (4/2) στο Περιστέρι και όχι ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τους «πράσινους», ούτε το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί στις 11 του μήνα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη φορά δεν πρόκειται να χάσουν το μυαλό τους, ούτε φυσικά να παίξουν «πινγκ πονγκ» ανακοινώσεων και διαρροών.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟΝ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ:

Λουτσέσκου-Εξώδικο

Λουτσέσκου-Εξώδικο

Λουτσέσκου-Εξώδικο

Λουτσέσκου-Εξώδικο

Λουτσέσκου-Εξώδικο

Λουτσέσκου-Εξώδικο

Λουτσέσκου-Εξώδικο

Λουτσέσκου-Εξώδικο

Λουτσέσκου-Εξώδικο

Λουτσέσκου-Εξώδικο

Λουτσέσκου-Εξώδικο

Λουτσέσκου-Εξώδικο

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα