Ολυμπιακός: Έδωσε μεγάλο βάρος και στις υποδομές και τα νέα ταλέντα για άλλη μία φορά

Ολυμπιακός: Έδωσε μεγάλο βάρος και στις υποδομές και τα νέα ταλέντα για άλλη μία φορά

Ο νεαρός γκολκίπερ

bet365

Η ομάδα του Ολυμπιακού έδωσε για άλλη μία φορά μεγάλη σημασία όχι μόνο στο να διατηρήσει τα μεγάλα ταλέντα του αλλά στο να κάνει κινήσεις ουσίας για τις υποδομές του και το μέλλον του.

Υπήρξε πάντα μία κεντρική και βασική οδηγία του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και της διοίκησης του Ολυμπιακού να δίνει η ομάδα έμφαση στις Ακαδημίες της και γενικά στα ταλέντα της. Στο να υπάρχει πάντα νέο... αίμα στην ομάδα και δικά της παιδιά και η τρέχουσα περίοδος δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Στο πλαίσιο αυτό και παρά τη... φορτωμένη περίοδο του Γενάρη ο Ολυμπιακός έκανε όλες τις απαιτούμενες κινήσεις του για να παραμείνει δυνατός αγωνιστικά στις Ακαδημίες του και όχι μόνο. Σε αυτή τη λογική λοιπόν ο πειραϊκός σύλλογος προχώρησε στην ανανέωση των συμβολαίων των αδερφών και χαρισματικών παικτών, Κωνσταντίνου και Χαράλαμπου Κωστούλα.

Επίσης ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του Κουτσίδη, όπως και αυτή του Δαρβίρα ενώ είχαν γίνει και άλλες κινήσεις. Εξάλλου παίκτες όπως τα αδέρφια Κωστούλα, ο Δαρβίρας αλλά και ο Παπακανέλλος είναι τοπ ταλέντα και σημαντικότατη επένδυση για το μέλλον του συλλόγου. Στον Ολυμπιακό σε σχέση με μικρούς σε ηλικία παίκτες υπήρξαν και νέες προσθήκες, όπως του ταλαντούχου γκολκίπερ, Μπότη, που θεωρείται και είναι ένα μεγάλο ταλέντο και θήτευσε στους Νέους της Ίντερ.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site του Ολυμπιακού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα