Μπιέλ: «Ολυμπιακάρα σε αγαπώ και θα σε σέβομαι για πάντα»

Μπιέλ: «Ολυμπιακάρα σε αγαπώ και θα σε σέβομαι για πάντα»

Ο Μπιελ

bet365

Λίγη ώρα μετά τη μεταγραφή του στην Άουγκσμπουργκ, ο Πεπ Μπιέλ αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μέσα από τα social media.

Ο Πεπ Μπιέλ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό καθώς παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Άουγκσμπουργκ με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, ύψους πέντε εκατ. ευρώ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε μέσα από τα social media τους «ερυθρολεύκους», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ίσως οι δρόμοι συναντηθούν ξανά.

Αναλυτικά έγραψε: «Προς το παρόν οι δρόμοι μας χωρίζουν, ο χρόνος θα δείξει αν θα ξανασυναντηθούμε, δεν πέρασε πολύς καιρός, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου μέρος αυτής της οικογένειας… Σε αγαπώ και θα σε σέβομαι για πάντα Ολυμπιακάρα!!».

Όσα πρόσφερε με τα «ερυθρόλευκα» ο Μπιέλ

Ο Πεπ Μπιέλ κόστισε έξι εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2022 για να αφήσει την Κοπεγχάγη και να πάρει το αεροπλάνο για τον Πειραιά.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σε αυτό τον 1,5 χρόνο μέτρησε 59 συμμετοχές με τα «ερυθρόλευκα» και πέτυχε 12 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα