Καρβαλιάλ στους παίκτες του: «Σας θέλω απόλυτα συγκεντρωμένους για να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει και μας αρμόζει»

Ο Καρβαλιάλ

bet365

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν θέλει σε καμία των περιπτώσεων οι παίκτες του να σκέφτονται το οτιδήποτε άλλο πέραν του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τους το θυμίζει σχετικά.

Ο έμπειρος Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει οι παίκτες του να είναι απόλυτα επικεντρωμένοι στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός της Κυριακής στο γήπεδο της Λεωφόφορου για τη Stoiximan Super League 1. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν έχασε χρόνο και μίλησε στους παίκτες του επιζητώντας να τους έχει σε καθαρά αγωνιστικό mood και γενικότερα να τους υπενθυμίσει πώς δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από τον αγώνα αυτόν. Ο έμπειρος Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θέλησε να στρέψει αποκλειστικά την προσοχή όλων στη... μάχη της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

«Σας θέλω απόλυτα συγκεντρωμένους για να πάμε πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει και μας αρμόζει ως Ολυμπιακό (σε αυτό το παιχνίδι). Δεν υπάρχει τίποτε άλλο για εμάς. Να επικεντρωθούμε εκεί και να τα δώσουμε όλα. Μόνο αυτό το παιχνίδι υπάρχει μπροστά για εμάς και όχι κάτι άλλο», ήταν το... μήνυμα του έμπειρου προπονητή προς τους παίκτες του καθώς και εκείνος ξέρει πολύ καλά τη σημασία αυτού του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα