ΠΑΟΚ: «Έδεσε» Τάισον και Μουργκ

ΠΑΟΚ: «Έδεσε» Τάισον και Μουργκ

Μουργκ-Τάισον

bet365

Ο ΠΑΟΚ με γρήγορες κινήσεις συμφώνησε με τους Τάισον και Μουργκ για ανανέωση των συμβολαίων τους.

Στον ΠΑΟΚ ήδη τρέχουν τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και από αυτόν δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν δύο από τους μεγάλους εφετινούς πρωταγωνιστές, ο Τάισον και ο Μουργκ.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου», όχι απλά ξεκίνησαν συζητήσεις με τους δύο παίκτες για την ανανέωση των συμβολαίων τους, το προηγούμενο διάστημα, αλλά ήρθαν και σε συμφωνία μαζί τους.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία και με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Για τον 36χρονο Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό το deal είναι για συμβόλαιο ενός ακόμα έτους, μέχρι το καλοκαίρι του 2025, για τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό η συμφωνία προβλέπει νέο συμβόλαιο για 2+1 σεζόν.

Ο Τάισον μετράει φέτος 4 γκολ και 11 ασίστ σε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη ο Μουργκ έχει 9 γκολ και 3 ασίστ σε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο επόμενος που παίρνει σειρά για υπογραφές, είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Ρουμάνος τεχνικός συμφώνησε προφορικά με τον Ιβάν Σαββίδη για την επέκταση της συνεργασίας, που θα επισημοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με το νέο συμβόλαιο να είναι τριετούς διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα