Μάντζιος: «Πληρώσαμε μια ολιγωρία»

Μάντζιος: «Πληρώσαμε μια ολιγωρία»

Newsroom
Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος ήταν εκνευρισμένος από την απώλεια βαθμών στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Πανσερραϊκό και αναφέρθηκε στο βαρύ τίμημα μιας ολιγωρίας.

Μιλώντας στα κανάλια Novasports ο προπονητής του Άρη υποστήριξε ότι… «δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Κλείσαμε ένα σερί δέκα αγώνων μ’ ένα παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε πλήρως και θα μπορούσαμε άνετα να είχαμε νικήσει, δυστυχώς όμως μια μεγάλη σέντρα και πολύ περισσότερο μια ολιγωρία μας στοίχισε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, θεωρώ όμως ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και θα έπρεπε να είχαμε κλειδώσει τον αγώνα».

Ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε για την ενέργεια των παικτών του. «Είχαμε ενέργεια αλλά στην τελευταία φάση δεν αμυνθήκαμε όπως έπρεπε. Ήταν μια ολιγωρία η οποία ξεκίνησε από το ότι δεν βάλαμε πίσω στην εκτέλεση του πλαγίου κι έτσι έγινε η μεγάλη μπάλα. Θα έπρεπε να είχαμε βάλει πίεση στον αντίπαλο».

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Άκης Μάντζιος επανέλαβε ότι… «βρήκαμε το γκολ και είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα δίχως να νιώσουμε απειλή. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα (δεύτερο) γκολ αλλά δεν το βρήκαμε. Στο τελευταίο κομμάτι του ματς ο Πανσερραϊκός πήγε σε μεγάλες μπάλες, μας πίεσε και δεχθήκαμε γκολ από ακόμη μία σέντρα. Δεν αντιμετωπίσαμε καλά τη φάση… Το λεπτό που δεχθήκαμε το γκολ είναι κομβικό αλλά δυστυχώς έγινε. Δεν είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε ώστε να φτάσουμε σε μία νίκη που δικαιούμασταν», είπε.

Ρωτήθηκε για τα τελευταία λεπτά και το γεγονός ότι η ομάδα του έχασε έδαφος στον αγωνιστικό χώρο. «Δεν υπήρχε οδηγία να μείνει η ομάδα. Πάντα θέλουμε να είμαστε μπροστά. Είχαμε προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ, κρατήσαμε τη μπάλα. Από εκεί και πέρα όμως δεν υπήρχε εντολή να μείνουμε πίσω. Ο αντίπαλος έπαιζε με δύο σεντερ φορ και πήγε σε μεγάλες μπάλες. Δεν δεχθήκαμε φάσεις παρά την πίεσή τους. Ήταν λάθος η αντίδρασή μας στο φινάλε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα