Βέλεθ: «Πήραμε ένα σκληρό μάθημα»

Βέλεθ: «Πήραμε ένα σκληρό μάθημα»

Newsroom
Ο Βέλεθ

bet365

Ο Φραν Βέλεθ υποστήριξε ότι η ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό ισοδυναμεί με ήττα για τον Άρη καθώς είχε την ευκαιρία να φύγει νικητής από τις Σέρρες.

«Χάσαμε τρεις βαθμούς. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, ακόμη και στις καθυστερήσεις αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τέλος κι αυτό μας πλήγωσε», είπε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός και μίλησε για συνολικό λάθος. «Ήταν μια ολιγωρία της άμυνας αλλά δεν είναι όμως μόνο η άμυνα. Όλη η ομάδα αμύνεται και επιτίθεται. Πήραμε ένα σκληρό μάθημα», σημείωσε στα κανάλια Novasports.

Ο Φραν Βέλεθ στάθηκε και στα διαδοχικά παιχνίδια επαναλαμβάνοντας ότι… «πράγματι είχαμε διαδοχικά παιχνίδια και προφανώς είχαμε ένα δύσκολο διάστημα. Θα πάρουμε κάποιες ανάσες γιατί το ίδιο πρόγραμμα ακολουθεί στη συνέχεια».

Ερωτηθείς για τους αγώνες με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας και τη δίψα του κόσμου για την κατάκτηση ενός τίτλου, απάντησε: «Προφανώς νιώθουμε αυτή τη δίψα. Αυτή υπάρχει κάθε χρόνο για να φτάσει η ομάδα στον τελικό και να διεκδικήσει τον τίτλο. Μπροστά μας έχουμε όμως τους αγώνες με τον Παναιτωλικό αλλά προηγούνται οι αγώνες Πρωταθλήματος, οπότε θα πρέπει να πάμε βήμα βήμα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα