ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία: Μοιραίος από... πολύ ωραίος ο Αθανασίου, απέκρουσε δύο πέναλτι του Καρλίτος, αλλά «χάρισε» γκολ με άστοχη έξοδο

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Βασίλης Αθανασίου κατάφερε να «ψωνίσει» δις τον Καρλίτος από την άσπρη βούλα (12' 61'), αλλά στο 62' «χάρισε» με άστοχη έξοδο το τρίτο γκολ στη Λαμία σε μια βραδιά με τρομερά ups και downs για τον 25χρονο τερματοφύλακα, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε με 4-1.

Δύσκολα θα ξεχάσει τη σημερινή βραδιά ο κίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Βασίλης Αθανασίου, καθώς κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα του στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος παρά το γρήγορο 0-2 της Λαμίας (20' Καρλίτος, 22' Αμαράλ), όμως «δώρισε» το τρίτο γκολ στους φιλοξενούμενους με άστοχη έξοδο σε βαθιά σέντρα, στην οποία η μπάλα του γλίστρησε μέσα από τα χέρια, με αποτέλεσμα ο Τσιλούλης να σκοράρει το 1-3.

Εν τέλει, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και άλλο γκολ μέχρι το φινάλε του ματς, με τον Έλληνα εξτρέμ να διαμορφώνει το τελικό 1-4.

Στο 12' (0-0) απέκρουσε το πρώτο πέναλτι του Καρλίτος.

ελλάδα

Στο 61' (1-2) απέκρουσε το δεύτερο πέναλτι του Καρλίτος.

ελλάδα

Στο 62' «χάρισε» το 1-3 του Τσιλούλη με άστοχη έξοδο.

ελλάδα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα