ΟΦΗ: Αντιδράσεις για την ήττα με Κηφισιά από 100 οπαδούς που περίμεναν τους παίκτες

ΟΦΗ: Αντιδράσεις για την ήττα με Κηφισιά από 100 οπαδούς που περίμεναν τους παίκτες

ελλαδα

bet365

Αντιδράσεις για την ήττα με Κηφισιά από 100 οπαδούς του ΟΦΗ που περίμεναν τους παίκτες έξω από το γήπεδο και τους αποδοκίμασαν έντονα.

Έξω από το γήπεδο του Γεντί Κουλέ και συγκεκριμένα στη Θύρα 9, συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος του ΟΦΗ προκειμένου να δείξει την οργή του για τα αρνητικά αποτελέσματα και την εξέλιξη της σεζόν. Η ήττα από την Κηφισιά (1-2) έκανε τον κόσμο να βρεθεί έξω από το γήπεδο για να αποδοκιμάσει τους παίκτες και τα στελέχη της ομάδας.

Χαρακτηριστικά περίμεναν τους παίκτες του ΟΦΗ περίπου 100 με 150 οπαδοί μετά το τέλος του αγώνα. Οι παίκτες αρχικά είχαν μείνει στα αποδυτήρια και δεν αποχωρούσαν.

Μετά από 2 ώρες αφότου τελείωσε το ματς, βγήκε ο αντιπρόεδρος του κλαμπ, Ηλίας Πουρσανίδης εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας για να τους μιλήσει και αποδοκιμάστηκε αρκετά.

Έπειτα από λίγο βγήκαν και οι αρχηγοί του ΟΦΗ, οι Λαμπρόπουλος, Νέιρα, Βούρος και Μαρινάκης οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν επίσης έντονα ενώ την ίδια στιγμή ήταν μαζί τους και οι Πουρσανίδης και Τσαμπούρης.

 

Τέλος, η απογοήτευση των παικτών ήταν εμφανή στα πρόσωπά του, καθώς άκουγαν τις αποδοκιμασίες με κατεβασμένο κεφάλι και προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τους φίλους της ομάδας.

Να θυμίσουμε πως ο Πέπε Μελ παραδέχθηκε πως θα έχει συνάντηση με τον Μηνά Λυσάνδρου προκειμένου να συζητήσει μαζί του το μέλλον του στην ομάδα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα