Βόκολος για την πρόταση από τη Νότιο Κορέα για Τζανετόπουλο: «Σαφώς και θα παραμείνει. Δεν προχώρησε»

Newsroom
tzanetopoulos_eurokinisi

bet365

Ο Λεωνίδας Βόκολος τόνισε πως ο Ανταμ Τζανετόπουλος που βρέθηκε στο «στόχαστρο» ομάδας από τη Νότιο Κορέα, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Λαμίας.

Στο «στόχαστρο» ομάδας από τη Νότιο Κορέα, πιο συγκεκριμένα της Γκανγκβόν, βρέθηκε πρόσφατα ο Ανταμ Τζανετόπουλος. Ομως το άνωθεν θέμα δεν προχώρησε και όπως τόνισε ο Λεωνίδας Βόκολος μετά το 4-1 που επικράτησε η ομάδα του στους «Ζωσιμάδες».

Οπου και υπογράμμισε ότι ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει στη Λαμία. «Σαφώς και θα παραμείνει. Δεν προχώρησε η πρόταση που έγινε ξαφνικά. Μπήκαμε σε μια διαδικασία να το συζητήσουμε, αλλά καταλήξαμε να μείνει. Εχω πίστη στο ρόστερ, μίλησα με τον πρόεδρο και δεν θέλω να κάνουμε 7-8 μεταγραφές και να λέμε ότι κάναμε μεταγραφές για να κάνουμε. Θα κοιτάξουμε μόνο αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες του ρόστερ», είπε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα