Πισάρο: Συνελήφθη νοσοκόμος για την δολοφονία της θείας του

Πισάρο: Συνελήφθη νοσοκόμος για την δολοφονία της θείας του

Newsroom
Συνελήφθη νοσοκόμος για την δολοφονία της θείας του Πισάρο

bet365

Ένας νοσοκόμος συνελήφθη ως ύποπτος στο Μοντερέι για την δολοφονία της θείας του Ροντόλφο Πισάρο.

Καταιγιστικές συνεχίζουν να είναι οι εξελίξεις για την επίθεση που δέχθηκε η οικογένεια του Πισάρο, η οποία στοίχισε την ζωή της αγαπημένης του θείας, αλλά και τον τραυματισμό της μητέρας και του κουνιάδου της.

Πριν λίγες μέρες είχε αποκαλυφθεί πως είχε ταυτοποιηθεί ένα από τα άτομα της επίθεσης, τα οποία οι αρχές υπολογίζουν πως είναι τουλάχιστον δύο, και μάλιστα το συγκεκριμένο έχαιρε και της εμπιστοσύνης της οικογένειας του Μεξικανού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Την Κυριακή (05/02), ο Εισαγγελέας της πολιτείας Νουέβο Λεόν ανέφερε πως συνελήφθη ένας 26χρονος νοσοκόμος, που κατηγορείται για την δολοφονία της θείας του Πισάρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, ο 26χρονος άνδρας, που ονομάζεται Εντουάρντο Αλφόνσο και κρυβόταν στο Μοντερέι για μία εβδομάδα μετά την δολοφονία, θα μπορούσε να βρεθεί ένοχος για απαγωγή και ανθρωποκτονία. Το άτομο αυτό κατηγορείται για απαγωγή εναντίων τριών θυμάτων εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως δούλευε σπίτι τους ως νοσοκόμος στο σπίτι τους (στην οικεία δηλαδή της θείας του Πισάρο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα