ΠΑΟΚ: Η ώρα του Σουαλιό Μεϊτέ, πέφτουν οι υπογραφές με Τόμας Μουργκ

ΠΑΟΚ: Η ώρα του Σουαλιό Μεϊτέ, πέφτουν οι υπογραφές με Τόμας Μουργκ

Ο Σουαλιό Μεϊτέ μονομαχεί με τον Τάσο Μπακασέτα

bet365

Οι κυριαρχικές εμφανίσεις του Σουαλιό Μεϊτέ οδηγούν τον ΠΑΟΚ στο να ξεκινήσει από τώρα επαφές με την Μπενφίκα για την παραμονή του στην Τούμπα Τι ισχύει και πότε υπογράφει ο Μουργκ.

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει το μέλλον και χτίζει την ομάδα για τα επόμενα χρόνια, την ίδια στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του τον έχουν οδηγήσει στην πρώτη θέση της Stoiximan Super League, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και τους «16» του Conference League.

Ο «Δικέφαλος» στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Τάισον Μπαρσελός Φρέντα και τον Τόμας Μουργκ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να περιμένει να έρθει η στιγμή της υπογραφής στο νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Όμως, οι «ασπρόμαυροι» δεν μένουν στις τρεις περιπτώσεις (έχουν ανακοινώσει επίσημα την συμφωνία με τον Τάισον), αλλά θέλουν από τώρα να προχωρήσουν τις συζητήσεις για την παραμονή του Σουαλιό Μεϊτέ στην ομάδα μετά και το τέλος του δανεισμού του από την Μπενφίκα.

Με κυριαρχικές εμφανίσεις, όπως αυτή απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά και χτες εναντίον του Ατρομήτου, ο Γάλλος χαφ που τον Μάρτιο κλείνει τα 30, έχει κλέψει τις καρδιές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και πρώτο απ’ όλους τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει ανάψει το πράσινο φως για την παραμονή του και έχει ήδη ξεκινήσει η συζήτηση, τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με τους Πορτογάλους, που έχουν τα δικαιώματά του μέχρι το 2026.

Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει διαπραγμάτευση με τους Λουζιτανούς για να μειωθεί το ποσό της ρήτρας (4.000.000 ευρώ) που υπάρχει στο συμβόλαιο του δανεισμού του από την Μπενφίκα και έχοντας «σύμμαχο» τον Γάλλο χαφ, ο οποίος είναι θετικός για την παραμονή του, υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να κλείσει θετικά το θέμα του.

Σ’ ότι αφορά τον Τόμας Μουργκ, ο Αυστριακός περιμένει να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπός του προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της συμφωνίας για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Ο ΠΑΟΚ του προσφέρει κάτι παραπάνω από 500 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, ενώ στο νέο συμβόλαιο προβλέπεται ότι θα ανανεωθεί αυτόματα για έναν ακόμη χρόνο μέχρι το 2027, εφόσον στη δεύτερη σεζόν ξεπεράσει έναν αριθμό συμμετοχών.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα