ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο Μουργκ

ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο Μουργκ

Στην Τούμπα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο Μουργκ

bet365

Ο Τόμας Μούργκ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα γραφεία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στην Τούμπα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Τόμας Μουργκ Ο 29χρονος Αυστριακός επιθετικός μέσος, που έχει φέτος αναγεννηθεί στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου, βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον «δικέφαλο του βορρά» για την ανανέωση του τωρινού συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Το deal ουσιαστικά είχε κλειδώσει και ο Μουργκ απλά περίμενε τον εκπρόσωπό του να έρθει στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να κλείσει και το τυπικό μέρος της συμφωνίας για την ανανέωση. Στο νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, που θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2026, θα έχει λαμβάνειν περισσότερα από 500 χιλιάδες ευρώ το χρόνο ενώ θα υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο σε περίπτωση που ξεπεράσει έναν ορισμένο αριθμό συμμετοχών.

Ο Τόμας Μουργκ, που ήρθε στον ΠΑΟΚ από την Ραπίντ Βιέννης αντί 2 εκατ. ευρώ τον Οκτώβριο του 2020, πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν φέτος έχοντας αγωνιστεί 29 φορές, κατά τις οποίες έχει σκοράρει εννέα γκολ και δώσει τρεις ασίστ σε 1.596 λεπτά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα